Saturday, March 3, 2012

hari yang produktif, perhaps?

hari dimulakan seawal 9 pagi. compose message tetapi after half an hour baru sedar tak send muahahahaa. sejak ada meja study, bangun sahaja aktiviti pertama adalah on leno, and surf the net. tang neh kena sedikit berdisiplin kalau tak mahu seharian tak jadi keja ngehngehngehhh.

so far, by noon dah ada few things berjaya diselesaikan. hope by tonight, i've done:
  • beli buku untuk kelas 
  • read an article and make summary of it
  • basuh baju and lipat cadar yang sudah dibasuh
  • install modem @ ampang
  • find articles for literature review
  • start with my chapter 1 and 2
 
    macam banyak. mari mencuba! chayok chayoooook!

    4 comments:

    1. buku dh beli! yey2..hehehehe

      ReplyDelete
      Replies
      1. modem pun dah instal. hoyeyyyyyyy!

        Delete
    2. cadar & baju tu yg paling mencabar. dh mcm journey pgi mordor.

      ReplyDelete
      Replies
      1. hahaha betol... bercinta gila nak melipat.

        Delete