Friday, May 25, 2012

facebook.

i wonder what will happen if i happen to be to happen to own one.
bahahahaha faham kewwww?

for now tak rasa nak ada pun.
lebih seronok jadi observer sahaja.

boleh makan hati nanti.
boleh buat orang lain pun makan hati.
boleh buat macam-macam mati.

sometimes certain things are better left unknown.
dia macam mabuk pregnancy.

when you don't know you're pregnant, you tak rasa apa-apa.
period tak mai.
slighlty letih je, kalau ada.
atau pun demam sikit-sikit.
masih boleh gagah-gagah lagi.
tau je pwegnantttt tuuu diaaaa teruih lembik lutot habaq hanggggg.
tapi tak semualah macam tu.

pendek kata, ada baiknya tak ada daripada ada.

kita tak tahu apa nak jadi in future.
kalau dari awal kita dah jangka benda tu boleh jadi punca masalah.
baik jangan cari masalah.

ye dak?

jadi blog, aku akan setia denganmu.
muahhhhh meh nak sayang lebih.

2 comments:

  1. hoy hoyai hoi mari kite gembira..ho ho hoya pulang dapat harta..wang berjuta..intan permata.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi ni dah kenapa pulokkkk...

      Delete